Livet kan ikke planlegges.

Det må leves.

Jeg gikk og tenkte på å starte denne bloggen lenge, og da jeg endelig følte meg klar for det, skjedde det så mye rundt meg at jeg plutselig ikke hadde overskudd til å få tankene mine ned i det skrevne ord. Sant å si så måtte jeg for ørtende gang i livet mitt bare fokusere kun på her og nå, og prøve å legge vekk den dårlige samvittigheten på alt jeg ikke fikk gjort.

Jeg har hatt en slags rar tanke om at man må ha et bra, nesten ferdig utgangspunkt før man starter noe. Det er jo helt tullete egentlig, for når er livet helt perfekt og helt uten forstyrrelser? Så når livets underfundigheter ikke er med på notene, må man jo bare prøve å omstille seg, ikke sant?

En stund tenkte jeg at jeg skulle skrive når alt var på plass. Alt var i orden. At livet og tilværelsen var helt der jeg ville liksom. Men det er jo aldri det. Og det vet de aller fleste, enten man har en sykdom eller ikke.

Livet er fremdeles utfordrende som det er for mange. Helsa er så varierende som bølgene på et hav i løpet av en uke. Men jeg har det jo også bra! Det er livet. Og etter en tøff periode kommer jo som oftest en bra periode. Det er så absolutt ikke noe unikt med meg i den forstand, men kanskje det kan hjelpe andre å lese mine erfaringer slik det hjelper meg å lese andres?

Så jeg starter nå. 6. oktober. Mange måneder etter planen. For i tillegg til min egen situasjon har jeg møtt mange som sliter med ting man rett og slett ikke ser. Og det fortjener litt fokus. ❤

20180704_212554

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..