Mannen i mitt liv <3

Jeg er så heldig å være gift med mannen i mitt liv. ❤ Far til våre barn. Min beste venn. Min kjæreste. Min sjelefrende. Uten ham hadde jeg ikke klart å stå i de sterkeste stormene i livet mitt. Han har virkelig vært fantastisk. Og er det fremdeles!

Da jeg var på mitt aller dårligste måtte jeg hvile masse på dagen. Sofaen var mitt faste tilholdssted. Barna var små, og hva gjorde mannen i mitt liv da? Klagde? Var irritert? Nei, han tok barna med ut. Han lagde mat. Han kjørte hit og dit.

Nå når barna er blitt relativt store, og min form er mye bedre enn den var, har jeg fremdeles mange dager der jeg ikke klarer så mye mer enn å kjøre og hente unger. Handling og lage middag for eksempel? Ofte kommer han hjem, skifter og drar ut og handler for så å komme hjem og lage middag. Men klager han? ALDRI!

Han er en fantastisk far for barna, og en fantastisk mann for meg. Hjelper og støtter barna, lærer dem masse forskjellig og stiller opp på treninger og kamper og alt han kan. Vi er så heldige som har han!!

Gratulerer så mye med farsdagen du verdens beste ❤

adult blur bouquet boy
Photo by Pixabay on Pexels.com

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..