Fredag!

Så var fredagen her. Helg. Så deilig!

Å være hjemme på dagtid, hver eneste dag, fører kanskje til at dagene går litt over i hverandre. Men når man har barn i huset så er det virkelig forskjell på helg og hverdag uansett. Helgefølelsen kommer når alle er kommet hjem, fredagstacoen er klar og det går opp for oss at i morgen kan vi sove lenge, hele gjengen.

For min del er det tanken på at jeg skal slippe å rekke noe tidlig om morgenen som er det beste. Jeg skal slippe å stresse for å få unger avgårde om morgenen og ingen må ha hjelp til lekser på ettermiddagen. Og mannen er hjemme ❤ Vi kan ha et litt roligere tempo i helga.

Nå har jeg det ikke akkurat så travelt ellers heller da, men jeg merker at jeg tåler så lite for tiden, og da blir dager som består av mer enn kjøring av ungene til og fra skolen rett og slett for mye…. Jeg merker heldigvis at formen er blitt bittelitt bedre enn forrige helg ihvertfall, så det går fremover!

Det kommer nok til å bli rydding i sakte tempo, litt lesing og skriving, tv – titting og spilling med barna denne helga. Kanskje besøk til familie om det passer sånn og formen er ok. Helst håper jeg å orke en tur i marka, men det vil vise seg om det er gjennomførbart denne helga.

Jeg kjenner at det er godt å ha såpass store barn at de ikke er avhengig av at jeg følger med på dem hele tiden lengre. De har egne planer for helga, men det er uansett koselig at vi tilbringer litt mer tid sammen enn på hverdagene. Jeg synes det er så herlig når vi er sammen hele gjengen! Når vi spiller sammen eller ser en film sammen. Da føler jeg meg utrolig heldig!

Samtidig  sender jeg en tanke til de som er småbarnsforeldre og strever med helsa.. På den tiden da mine var små var helgene veldig travle på en helt annen måte enn nå, spesielt i perioder der jeg var veldig sliten og ungene boblet over av energi, sånn som unger skal ❤ Heldigvis likte de å være ute, så lekeplasser, barnehager og turstier ble flittig brukt. En kort spasertur, så kunne de boltre seg så mye de ville. Dessuten hadde vi lekeplass rett utenfor huset, og det var fantastisk deilig!

Denne helga skal altså nytes. Ingen fastsatte planer, vi tar det som det kommer og ser hva ungene har lyst til.

Herlig! God helg ❤

adult beverage breakfast celebration
Photo by Pixabay on Pexels.com

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..