Detaljer kan gjøre en forskjell!

Nei, jeg er ikke i gang med interiørtips her, om det høres ut som det. Ikke at det hadde vært noe suksess heller tenker jeg, hehe…

Jeg tenker på små detaljer i hverdagen som man kanskje ikke legger så godt merke til, men som kan gjøre hverdagen litt bedre!!

Jeg kjører for eksempel en bil med automatgir. Helt fantastisk. Og jeg har mange ganger tenkt tanken at det er deilig å slippe den der clutchen. Men utover det har jeg ikke tenkt så fryktelig mye over det.

MEN i går stoppet bilen vår. Ville ikke mer rett og slett. Så den må fikses før jeg kan kjøre den igjen. Heldigvis har jeg fantastiske svigerforeldre som låner bort bilen sin, slik at jeg får kjørt ungene på skolen. Og hentet etter skolen. Og handlet og sånn. Fantastisk!!

Bortsett fra at det er manuell gir på den….. Og det er et større problem enn jeg hadde trodd. Å kjøre går fint. Gire går fint. Ingen problem med å omstille hjernen til manuell gir, men venstre foten sliter skikkelig! Jeg har hatt trøbbel med hele venstre side lenge, spesielt foten, og en bil med manuell gir og trøblete clutch er ikke akkurat så bra å kjøre nå kjenner jeg..

Jeg kommer til å juble når jeg får tilbake vår bil igjen. Tenk at en slik liten detalj skal ha så mye å si. En detalj man ikke tenker så mye over til vanlig, men som blir tydelig når det skjer endringer.Vi får prøve å sette pris på alle de gode detaljene i livet vårt.

Og hverdagen inneholder egentlig mange slike små og gode detaljer ❤

Photo by Suzy Hazelwood on Pexels.com


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..