Ustabil form og adventstid

Det har gått noen dager uten innlegg fra meg nå. Ikke har jeg orket å lese noen av bloggene jeg har begynt å følge heller. Jeg har rett og slett vært alt for sliten til å fungere utover det aller nødvendigste. I dag har jeg endelig fått lest litt på noen av de bloggene jeg liker og kost meg med det.

Kroppen er sliten, og det merker jeg ekstra på at jeg har smerter i venstre side. Hele venstre side veksler mellom murrende og verkende smerter. Skulle absolutt ha kontaktet lege snart, for dette er mer enn vanlig, men det er liksom enda en ting jeg skal gjøre. Og nå går jeg faktisk på sparebluss her….

Heldigvis er det en veldig fin og koselig tid vi er inne i. Ungene har besteforeldre som har tatt de som har hatt lyst med på juleavslutninger og kakebaking. Og jeg har faktisk klart å få opp julegardiner og satt opp adventsstaken. Mannen i huset fikset adventskalenderen til ungene, så litt adventsstemning er det heldigvis her i huset.

Hvert år starter vi her i huset så smått å pynte 1. desember. Så blir mer og mer tatt frem i ukene frem mot juleaften. Den 23. desember kommer juletreet opp, og juleaften er det altså endelig full jul i stua. Forventningen stiger i takt med at kalenderen viser dager som går. Det er i grunn en fin tid!

Stress tåler jeg utrolig dårlig, så jeg kaver ikke for å bli ferdig med noe som helst. Gavene kjøpes etterhvert, på gode dager, og helst planlagt på forhånd. Sånn litt om litt. Det er koselig å tenke gjennom hva jeg tror skal passe til de forskjellige mottagerne.  Og julevasken, vel det blir vasket og ryddet litt etter litt akkurat som vanlig og avhengig av form. Det blir som det blir, og det er godt nok! Kosen kommer uansett ❤

Photo by Nubia Navarro (nubikini) on Pexels.com
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..